søndag 16. februar 2020

Uke 7

En fin uke er atter omme.  Sammen har vi kost oss på tur i skogen, selv om værgudene ikke var helt på vår side. Det var vått og bløtt, men det hindret ikke Soria Moria barna i fantasifull lek. Vi klatret i trær og lagde kunst av skogens egne skatter. 


Det har også vært mye fin lek både på haugen og nede i barnehagen. Vi har tilpasset oss aktiviteter ut i fra været. Den ene dagen spilte vi fotball, det var opplett og solen kom så vidt gjennom skydekket 🌞..,


..,mens neste dag var det sludd, snø og hagel om en annen, så da lagde vi høye tårn ❄️


Inne er vi godt igang med forberedelser til den store temafesten som går av stabelen 20.februar. Temaet omhandler dyr og natur i klassisk musikk. Vi på Soria Moria skal ta for oss naturområdet land, og vi skal ha hesten som dyr. 


På bilde over er barna godt igang med å male i ulike varianter. Noen finger/ håndmaler det som skal bli gresset og naturen, mens andre bruker svamp som verktøy for å trykke ut hestens form i sjablongen. 

Det nærmer seg med stormskritt skolestart for førskolebarna. Denne uken fikk de litt skoleforberedende oppgaver å bryne seg på.  Barna var kjempeflinke og tok oppgaven lett! 


God helg 😎






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Uke 24 ,25 og 26

I uke 24 var alle førskolebarna samlet i en kahort. Sammen koste vi oss med dinoavslutning, førskoletur til Sotra arena og pysjamasparty me...