fredag 7. februar 2020

Uke 6

Da var første uken i februar omme! 
Det har vært en fin og magisk uke, endelig kom det litt snø ❄️❄️❄️ 
Vi hadde en fin tur bort til Foldnes skole på tirsdag. Fleste av barna møtte på søsken og barn som tidligere år har gått på Soria Moria. Stor stas!
Turen vår endte opp på amfiet hvor vi seilte på rumpeakebrett og grillet pølser til lunsj 😋


Vi startet opp med nytt kapittel på dinoskolen denne uken. Kapittelet heter tyrannosaurus rex og handler om sinnemestring 😡 Vi lærte om ulike løsninger som kunne være lurt å ta i bruk når vi var sint. Feile løsninger fant vi ut at kunne gi negative konsekvenser. For at vi ikke skulle falle i fellen med å bruke feile løsninger lærte vi ulike strategier som roet oss ned og fikk oss til å tenke over valgene vi tok. Blandt annet lærte vi å si stopp til oss selv, puste og ta en tenkepause i det usynlige skilpaddeskallet som vi laget under aktiviteten. 


Vi feiret samenes nasjonaldag i barnehage på torsdag. Vi koste oss med ulike formingsaktiviteter som maling, sying og tegning på formiddagen. Vi hadde også samling der vi sang, hørte på joik, lærte om den samiske kulturen og så film om livet som same.


Fredagen var det samisk mat på agendaen. Retten bestod av lapskaus med reinsdyrkjøtt,mmm 😋
Vi avsluttet uken med saggsamling sammen med Dovregubben og tryllefløyten🎼🎤
Riktig god helg 🤩




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Uke 24 ,25 og 26

I uke 24 var alle førskolebarna samlet i en kahort. Sammen koste vi oss med dinoavslutning, førskoletur til Sotra arena og pysjamasparty me...