søndag 20. oktober 2019

Uke 42

Denne uken startet vi med en flott tur til sartor senter. Målet var å samle inn premier til forutbasaren som går av stabelen 24 oktober. Barna synes det var kjekt å samle inn premier og var imponert over hvor gavmilde butikkene var! 


Vi fikk inn forskjellige gaverkort, pynt, spill og luer. Til lunsj koste vi oss med deilige boller og en deilig kald is for den harde og gode innsatsen.

For å bli bedre kjent med Sierra Leone så tok vi oss jammen santen en liten flytur! Barna måtte gjennom sikkerhetskontroll der pass og billetter ble sjekket av det hyggelige personalet som jobbet på soriamoria airline.


Vell inne på flyet kom kabin-damene rundt med nydelige forfriskninger. Barna kunne velge mellom vann og saft til drikke og til mat ble det servert frityrstekte koke-bananer. Dette er en snack som er veldig populær i Sierra Leone. Forfriskninger falt godt i smak hos barna.


På lange flyturer er det vanlig at en kan se film eller spille spill. På dette flyet var det skyggeteater om  forskjellige dyr og planter som finnes i Sierra Leone. 



Monki og Orbai var selvfølgelig også med på skyggeteateret. Etter flyturen fikk barna selv leke med skyggeteateret. Noen var publikum og noen styrte dyrene bak det hvite lakenet som var lyst opp av en god gammeldags overhead. En kjekk og latterik slutt på uken!

Riktig god helg ❤️


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Uke 24 ,25 og 26

I uke 24 var alle førskolebarna samlet i en kahort. Sammen koste vi oss med dinoavslutning, førskoletur til Sotra arena og pysjamasparty me...