lørdag 12. oktober 2019

Uke 41

Vi startet denne uken med en flott tur til Foldnes Skole. Våre to nye venner Monki og  Orbai var med og sammen utforsket vi de gøye lekeapparatene, trærne og alle de gøye klatre-fjellene som finnes på skolen. 


Værgudene var ikke helt på vår side denne dagen, så vi gikk tilbake til barnehagens grillhytte å spiste lunsj. Dagens lunsj var pasta/makaroni og pølse. 

Onsdag viste barna hvordan en hvilestund kan se ut når vi ligger på gulvet. Våre to nye venner fant seg godt tilrette midt i ringen og nøt en ti minutters rolig stund før nye aktiviteter skulle begynne.


Sammen med de nye vennene våre har vi begynt å planlegge en flyreise til Sierra Leone. Vi har bestemt oss for å reise neste fredag. Litt forberedelser må til når man skal ut på en slik reise. Flybillettene er bestilt, å nå venter vi bare på at passene skal dukke opp i postkassen. Sammen har vi snakket om landet vi skal reise til. Hvilke dyr finnes det der? Hvordan ser husene ut? Og hvilke mat spiser de der? Vi har også begynt å lære oss noen enkle ord som hei og takk. 
Barna gleder seg veldig til å reise, noe vi ser igjen i fri leken på avdelingen. Dyrene er flittig brukt!


Her er de skumle og farlige dyrene hengt opp i palmer slik at fiskerne kan fiske i fred uten å bli spist.

En flott og fin uke!
Riktig god helg fra oss på Soria Moria ❤️


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Uke 24 ,25 og 26

I uke 24 var alle førskolebarna samlet i en kahort. Sammen koste vi oss med dinoavslutning, førskoletur til Sotra arena og pysjamasparty me...