fredag 22. november 2019

Uke 47

Da var fredagen her igjen, å vi sitter igjen med mange kjekke og gode opplevelser😍 Det nærmer seg advent, noe som både små og store gleder seg til!
På ukens turdag gikk vi til Turboplassen som ligger ett godt stykke inne i kyrkjevegen. Der hadde vi mye god lek. Vi klatret,balanserte og utforsket skogens mystiske kriker og kroker. Etter mye aktivitet var det godt å ta en pust i bakken med nydelig utsikt.


Sammen med en av våre dyktige medarbeidere laget vi vårt egent juletre av greiner som vi fant på bakken i skogen. Tilbake i barnehagen perler vi julekuler som vi dekorerte treet med. 


Advent nærmer seg med stormskritt, så denne uken har vi ferdigstilt Pepperkakehuset som skal til gamlehjemmet. Vi koste oss med julemusikk, dempet belysning og mange små kreative hender som produserte ett fantastisk slott; Soria Moria ❤️


Vi har også laget ferdig pepperkake hjertene som skal bli årets julekalender. Hjertene skal tilslutt henge i grenen som dere ser på bilde under. 


Vi avsluttet uken med ett herlig måltid som var nokså ukjent for mange. Mmmm, skal vi ha pizza i dag ropte barna i kor. Ja, det lignet kanskje på pizza, men det var langpanne-pannekaker med bacon. 


Konklusjonen var ihverfall positiv! Så til dere foreldre som har fredags og lørdagspizza, hvorfor ikke lage pannekaker i langpanne? Kan bli en ny helgehitt 😍😍 Oppskriften finnes på frutimian.no 
Ha en strålende helg 🌞



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Uke 24 ,25 og 26

I uke 24 var alle førskolebarna samlet i en kahort. Sammen koste vi oss med dinoavslutning, førskoletur til Sotra arena og pysjamasparty me...