torsdag 4. januar 2018

Uke 1

Vi ønsker dere et godt nytt år og takker for det gamle. Kjekt å se alle igjen etter juleferien. Vi ser at det er noen som synes det er litt rart å være tilbake igjen i barnehagen etter nyttår. Så vi tar det litt rolig fremover for at alle skal bli like trygg igjen som før jul. 

På torsdag hadde vi en strålende tur ut i skogen. Da et av hovedfokusene denne måneden er fagområdet nærmiljø og samfunn. Barna fikk være med å bestemme hvor vi skulle gå, så det ble den første plassen i skogen. Neste turdag blir nok litt lengre. Barna utfordret seg selv masse denne dagen. Mange av de klatret høyt opp i trærne og fikk utfordret seg mye på ulike grovmotoriske bevegelser. Mestringsfølelsen lyste opp i skyene når barna kom seg både opp og ned igjen alene. Til lunsj ble det skiver med forskjellig pålegg og deilig kakao som varmet både hender og hals. Deilig tur i strålende sol.
 
 
Vi ønsker dere en strålende helg. Oss på Soria Moria 🌞😊

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Uke 24 ,25 og 26

I uke 24 var alle førskolebarna samlet i en kahort. Sammen koste vi oss med dinoavslutning, førskoletur til Sotra arena og pysjamasparty me...